Зсуви ґрунту, підтоплені будинки та перекриті дороги: наслідки негоди на Закарпатті


Зсуви ґрунту, підтоплені будинки та перекриті дороги: наслідки негоди на Закарпатті

Сильні дощі на Закарпатті призвели до підтоплення деяких районів, внаслідок чого рятувальники відкачували воду з найбільш постраждалих територій, повідомили в ДСНС.

Особливо постраждали Тячівський та Рахівський райони, де рятувальники двічі відкачували воду з місцевої електропідстанції, щоб уникнути знеструмлення району. Також була проведена робота з відкачування води з підвального приміщення одного з місцевих магазинів та 4 житлових будинків.

 

У Тячівському районі було затоплено одне подвір’я та підвал, а підняття рівня води в річці Глибокий Потік призвело до підмивання доріг.

Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Крім того, було зафіксовано зсув ґрунту у с. Богдан на Рахівщині, де приблизно 200 кубічних метрів землі перекрили одну з місцевих доріг. Наразі тривають роботи з розчищення дороги та видалення дерев, що перешкоджають руху.

Активно ведеться відновлювальна робота на місцях інцидентів для відновлення нормального функціонування інфраструктури та безпеки мешканців.

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Засоби індивідуального захисту

Матеріали до теми


Діти-гімнасти зірвалися з 3-метрової висоти під час вистави у цирку
Поліція з’ясовує обставини нещасного випадку, який стався у Запорізькому державному цирку під час виконання номеру гімнастів. За інформацією пресслужби Нацполіції, ...