Затверджено нові Правила безпеки в нафтогазодобувній промисловості


Затверджено нові Правила безпеки в нафтогазодобувній промисловості

Мінекономіки наказом від 27.04.2023 № 2610 затвердило Правила безпеки в нафтогазодобувній промисловості, які поширюються на суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, діяльність яких пов’язана з проєктуванням, спорудженням, експлуатацією, ремонтом та реконструкцією об’єктів нафтогазодобувної промисловості, а також на спеціалізовані організації, що здійснюють геофізичні, науково-дослідні, проєктно-конструкторські, будівельно-монтажні, пусконалагоджувальні та діагностичні роботи й ліквідацію аварій на нафтогазодобувних підприємствах.

Читайте також: Забезпечення пожежної безпеки під час видобутку нафти та нафтопродуктів

Правила встановлюють вимоги безпеки під час проєктування, буріння, спорудження та експлуатації, капітального ремонту та досліджень нафтових, газових та інших пов’язаних з видобуванням нафти та газу свердловин, систем промислового та міжпромислового збору нафти та газу, підготовки нафти та газу до транспортування магістральними трубопроводами, а також вимоги до технологічного устатковання об’єктів нафтогазодобувної промисловості.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 02 червня 2023 р. за № 928/39984 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування (05.07.2023).

Раніше писали: Важливо внести зміни до правил безпеки у нафтогазовій галузі

Згідно з пунктом 2 Наказу № 2610, було скасовано Наказ Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 06.05.2008 № 95 “Про затвердження Правил безпеки в нафтогазодобувній промисловості України”.

Джерело: БУДСТАНДАРТ


Документи спеціаліста з пожежної безпеки

  • Приклади основних наказів з питань пожежної безпеки
  • Приклади інструкцій для приміщень об’єкта
  • Журнали реєстрації та обліку
  • Зразок оформлення плану евакуації на випадок пожежі

Придбати

(067) 317-58-86

E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Підписано Закон № 3696: збільшення штрафів за порушення норм військового обліку та мобілізації
Президент підписав Закон України від 9 травня 2024 року № 3696-IX «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення ...
Кодекс 4:2024 відповідно до наказу ДП «УкрНДНЦ» від 25.03.2024 № 98 набуває чинності 1 травня
Повідомляємо, що 01 травня 2024 року набуває чинності Кодекс 4:2024 Настанова з проєктування при будівництві приміщень харчоблоків закладів дошкільної та ...