Запрошення на II Львівську нафтогазову конференцію Ньюфолк НКЦ


Запрошення на II Львівську нафтогазову конференцію Ньюфолк НКЦ

Шановні колеги, чекаємо вас 27 жовтня у Львові на II Львівській антикризовій нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ «Буріння, бурові сервіси та екологія»!

Запрошуємо представників нафтогазових підприємств приєднатися до одного із наймасштабніших галузевих заходів та зустрітися у колі професіоналів галузі, щоб обговорити актуальні питання розвитку бізнесу та збільшення видобутку вуглеводнів.

Саме зараз, у складний для України час, ми вирішили об’єднати нафтогазову спільноту у Львові. Коли, як не нині, слід обговорити ситуацію, що склалася в країні, вирішити питання та проблеми, які внесли корективи в наші плани та зустрітися з потенційними замовниками і партнерами, обговорити ефективні механізми розвитку нафтогазовидобувної галузі України та налагодити тісну співпрацю.

Серед запрошених спікерів: голови ОВА, народні депутати, представники профільних комітетів та міністерств, топ-менеджери державних видобувних та сервісних компаній, керівники приватного нафтогазового сектору.

Уже дев’ятий рік поспіль команда Ньюфолк НКЦ об’єднує топ-осіб галузі на своїх конференціях. Ми старанно та відповідально підходимо до організації наших івентів, аби забезпечити вам справді професійний та результативний захід. Конференція відбудеться із дотриманням протоколу безпеки під час повітряних тривог.

Цьогоріч ми акцентуємо на темах:

  1. Нафтогазові стратегії, розвиток та планування
  2. Буріння та модернізація
  3. Бурові сервіси, екологія та охорона праці

До зустрічі:

27 жовтня 2022 року
м. Львів, Будинок Учених, вул. Листопадового Чину, 6

Вартість участі:

  • 300 Євро/учасник — OFFLINE
  • 150 Євро/учасник — ONLINE (за допомогою ZOOM платформи)

Детальніше на сайті:
https://sites.google.com/view/newfolklviv2022

Реєстрація:
https://forms.gle/1BtG5YqkAJcWk1zPA
або за телефонами:
+38 (067) 936-74-03, +38 (096) 408-59-73

З повагою,
генеральний директор ТОВ «Ньюфолк НКЦ»
Андрій Закревський

Матеріали до теми