Забезпечення цивільного захисту підприємства в особливий період


Забезпечення цивільного захисту підприємства в особливий період

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
підприємства в особливий період

20 березня, м. Київ

Семінар від журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

План семінару

1. Що таке особливий період, коли він настає та якими нормативними документами регулюється. Обов’язки підприємств у сфері цивільного захисту. Відповідальні особи з питань цивільного захисту на підприємстві.

Олександр Миколайович Євдін, перший заступник начальника УкрНДІ цивільного захисту ДСНС України

2. Колективні та індивідуальні засоби захисту персоналу підприємства (різні види укриттів і захисних споруд, протигази, захисні костюми та маски). Правила поведінки в захисній споруді. Порядок забезпечення персоналу підприємства засобами захисту та приладами хімічної і радіаційної розвідки. Організація навчання з цивільного захисту для персоналу

Євген Анатолійович Лінчевський, начальник управління з нагляду у сфері пожежної безпеки Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ДСНС України, полковник служби цивільного захисту, кандидат техн. наук, член редколегії журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

3. Дії персоналу підприємства при виникненні (загрозі) надзвичайної ситуації в особливий період (при знайденні на території вибухівки, при повітряній або хімічній атаці, при вибуху, при обрушенні будівель і споруд, при пожежі та повені, при терористичній атаці). Документація підприємства з питань цивільного захисту

Анатолій Павлович Рожков, експерт з пожежного та цивільного захисту, член редколегії журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Модератор семінаруА. П. Рожков

Вартість семінару: 899 грн.

Спеціальна вартість для передплатників ВД «МЕДІА-ПРО»: 699 грн.

З питань, що виникають: (044) 568-5138, 507-2227 (вн. 601), seminar@mediapro.com.ua