В Одесі горів готель: загинули дві людини


В Одесі горів готель: загинули дві людини

Увечері 17 січня в курортній зоні Одеси, в районі Аркадії, на вул. Посмітного, загорівся триповерховий готель. Внаслідок пожежі загинули дві людини, три людини були госпіталізовані з опіками, ще п’ятьом надали медичну допомогу на місці.

Постоялець готелю Влад розповів, що почув, як загорілася проводка на другому поверсі, встиг схопити документи і вибігти з будівлі. За його словами, у готелі жило багато іноземців.

Ще один постоялець готелю на ім’я Сергій повідомив, що буквально в суботу в готелі лагодили проводку. До цього періодично були проблеми зі світлом.

Пожежу гасили близько години, вогонь охопив 1200 кв. м.

До гасіння залучалось 60 чол. о/с та 12 од. техніки ДСНС.

Слідчі розглядають декілька версій причин пожежі. Це необережне поводження з вогнем та несправність електрообладнання.

За фактом пожежі поліція відкрила кримінальне провадження. Розслідування ведеться за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За матеріалами ЗМІ

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...