У наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека» на вас чекатимуть такі «гарячі» матеріали


У наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека» на вас чекатимуть такі «гарячі» матеріали

1. Як захистити підприємство від терористичної загрози?В умовах війни терористична небезпека є актуальною для переважної більшості підприємств. Як убезпечити від неї своє підприємство — отримайте світовий досвід і поради від експертів силових служб! 

2. Як підготувати та провести навчання персоналу підприємства щодо дій в умовах надзвичайної ситуації? Нормативні документи вимагають проведення навчання персоналу підприємства з дій на випадок надзвичайної ситуації щонайменше один раз на рік. Стаття описує покроковий алгоритм підготовки та проведення такого навчання – в тому числі, створення штабу, розподіл функцій між службами підприємства, дії з ліквідації наслідків НС, надання домедичної допомоги постраждалим, аналіз підсумків проведення навчання. До надзвичайної ситуації — завжди напоготові!

3. Матеріали доповідей на семінарі «Київський день охорони праці» 26 квітня 2017 року. Найгостріші проблеми безпеки праці в Україні та досвід хед-лайнерів національної економіки з їх розв’язання. Практичні поради експертів журналу.Читайте, щоб діяти!

4. Виробнича травма: обов’язки підприємства щодо компенсації шкоди постраждалим.Що таке нещасний випадок на виробництві?Законодавча база. Обов’язки роботодавця та права працівника на отримання компенсації. Взаємовідносини підприємства та Фонду соцстрахування.

5. Підприємства маленькі, а їх проблеми — великі…
Організація охорони праці на підприємствах малого бізнесу вже багато років залишається проблемою для національної економіки. Як розв’язати цю задачу за умови малої чисельності персоналу та обмеженості коштів на охорону праці? Матеріал пропонує шляхи захисту праці на підприємствах з обмеженими ресурсами. Подаються рекомендації зі створення служби охорони праці, навчання персоналу, ведення відповідної документації — просто бери та працюй!

Придбати журнал