У Києві відбувся семінар для представників прес-служб територіальних підрозділів ДСНС


У Києві відбувся семінар для представників прес-служб територіальних підрозділів ДСНС

10 квітня у Києві, в Українському науково-дослідному інституті у сфері цивільного захисту відбувся семінар-тренінг для представників прес-служб територіальних підрозділів ДСНС.

Спікерами семінару були представники офісу реформ МВС, Центру інформації та документації представництва НАТО в Україні та Консультативної місії Європейського Союзу EUAM UKRAINE.

Під час заходу учасники обговорювали питання реформи пожежної безпеки в Україні, залучення добровольців-вогнеборців для допомоги професійним рятувальникам, ознайомилися з новими методиками комунікації з громадянами у сфері інформування про основні етапи проведення реформи системи ДСНС та спілкування з читачами у соціальних мережах.

Крім того, міжнародні експерти розповіли про особливості понять “кризові комунікації” та “стратегічні комунікації”, а також як налагоджувати взаємодію із ЗМІ та громадськістю і ефективно розповсюджувати інформаційні повідомлення.

Учасники семінару мали можливість не лише отримати теоретичні знання, але й одразу спробувати застосувати їх на практиці: представники прес-служб працювали в групах, розглядали реальні кризові ситуації та пропонували свої варіанти виходу із них.

Подібні зустрічі з практичними відпрацюваннями триватимуть й надалі.

Джерело: www.dsns.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання