У метро в Києві просіли тунелі: заплановано ремонтні роботи для уникнення аварійної ситуації


У метро в Києві просіли тунелі: заплановано ремонтні роботи для уникнення аварійної ситуації

На ділянці Київського метрополітену між станціями «Почайна» і «Тараса Шевченка» зафіксували просідання тунелів, що викликало у відомства розголошення планових ремонтних робіт. Зазначену інформацію підтвердив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час інтерв’ю з «Економічною правдою».

«Просідає тунель, будуть планові роботи. Це якраз питання своєчасного обстеження, ремонту, підтримання його в робочому русі. Немає великих проблем», — відзначив він.

Керівництво КП «Київський метрополітен» запевняє, що рух поїздів не буде повністю припинено. Ймовірно, на цій ділянці буде організовано чергування поїздів через один тунель в обидві сторони.

Журнал реєстрації перевірок
Для довідок: 067-317-5886

«Ми будемо зупиняти рух одним тунелем, а не двома одночасно. Це питання організації роботи в частині перевезення пасажирів. Будуть тимчасові проїзди, інша схема організації руху. Поїзди ніде не розвертатимуться, вони по черзі проїжджатимуть цю ділянку по одному тунелю», — розповів Поворозник.

Ця нова організація руху передбачає більші інтервали між поїздами. «Київпастранс» врегулює додаткові маршрути наземного транспорту.

 

Розроблення документів з охорони праці
Для довідок: 067-317-5886

Очікується, що ремонтні роботи розпочнуться влітку 2024 року. Нагадаємо, станції «Почайна» (раніше відома як «Петрівка») і «Тараса Шевченка» були відкриті одночасно ще в радянські часи — 19 грудня 1980 року. Глибина розташування цих станцій становить 6 і 7 метрів відповідно.

Дії та правила поведінки під час пожежі — спецвипуск від журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА


Консультування з питань АУДИТУ з Охорони праці

  • гнучка цінова політика
  • дотримання поставлених термінів виконання
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта
  • компетентність і професіоналізм експертів
  • з виїздом на підприємство та онлайн

Для довідок: (067) 317-58-86
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Чи можуть «домашні» вітрогенератори стати альтернативою сонячним панелям взимку
Які є плюси та мінуси в «енергії вітру» Третій рік поспіль українці активно закуповують сонячні панелі. Але їх продуктивність взимку ...