У Києві вибухнула цистерна з газом: є загиблий


У Києві вибухнула цистерна з газом: є загиблий

9 вересня у Києві на території одного з підприємств прогримів вибух. НП сталася на вулиці Віскозній у Деснянському районі, де проводили зварювальні роботи в порожній цистерні з-під паливно-мастильних матеріалів.

Під час проведення робіт в цистерні вибухнули пари. Від вибуху цистерну-напівпричіп розірвало на частини.

Внаслідок події загинув 52-річний житель Херсонської області, а його 33-річного колегу з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Повідомлення про вибух автоцистерни надійшло до чергової частини столичної поліції о 9:32. Для з’ясування всіх обставин події за викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група ГУ і Деснянського управління поліції.

Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У рамках досудового розслідування встановлюватимуться усі обставини та причини цього кримінального правопорушення.

Джерело: Головне управління Національної поліції у місті Києві

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...