У Дніпрі горіла школа


У Дніпрі горіла школа

Вранці 30 березня в школі №20 міста Дніпра сталася пожежа. На щастя, діти ще не встигли зайти в будівлю. Попередньою причиною вогню називають проблему з проводкою. Про це повідомила Олена Тельнова в групі “Батьки. SOS” Facebook. “Дніпро.. Школа №20…вранці була пожежа, проблема в проводці…півроку тому з батьків збирали по 150 грн на протипожежну безпеку, не рахуючи фонду школи кожен місяць по 50 грн…з кожного учня в школі, так як пожежа почалася рано вранці, діти не встигли зайти в школу, якщо знадобилася евакуація, це було б проблематично…так як центральний вхід завжди закритий. Єдиний вихід із школи – запасний вихід через турнікет з прохідністю в один чоловік. Школярів близько 600…куди звернутися і, як покарати адміністрацію школи?” – запитала Олена в групі.

Скріншот (facebook.com/groups)

Користувачі мережі відреагували коментарями на те, що трапилося. “На фіга турнікети в школі? В екстремальних умовах із-за них не вийдеш нормально, все собі переламати можна в товкучці”, – висловилася Христина Дзюба. “В прокуратуру”, – написав Максим Караванський. “Недбале ставлення”, – прокоментувала Олена Цімерман. 

У свою чергу поліція Дніпра вирішує питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомляється на сторінці Facebook відомства. “За фактом пожежі в школі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Соборним відділенням поліції м.Дніпра вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 270 КК, в рамках якого будуть встановлені причини пожежі та всі обставини події.

Читайте також: Суд повністю зупинив діяльність табору “Вікторія” після пожежі

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами styler.rbc.ua.

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...