Суд повністю зупинив діяльність табору “Вікторія” після пожежі


Суд повністю зупинив діяльність табору “Вікторія” після пожежі

Слідчі прокуратури вже завершили розслідування. Справу передали до суду. Колишній керівник Київського відділу головного управління ДСНС в Одеській області та діючий інспектор підозрюються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки при пожежі  – загибель трьох дітей. За даними слідства, співробітник ДСНС під час перевірки в таборі виявив численні порушення протипожежної та техногенної безпеки. Він склав відповідні акти, але нічого не зробив, щоб припинити роботу «Вікторії».

Обвинувальний акт щодо вказаних осіб прокуратура Одещини направила до суду для розгляду по суті. Також за результатами перевірки суд вирішив повністю зупинити діяльність дитячого табору. Окрім цього на розгляді у суді перебувають обвинувальні акти стосовно директора та колишнього старшого вихователя дитячого табору.

Нагадаємо трагедія у таборі «Вікторія» сталася в вересні минулого року. Тоді загинули троє дівчат. Докладніше – у статті «Вікторія».Трагедія безалаберності.

Якщо вас цікавить доля особи, відповідальної за безпеку праці в таборі, читайте тут.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами oodtrk.od.ua.

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...