Туристам наполегливо радять утриматися від походів у гори


Туристам наполегливо радять утриматися від походів у гори

На території Верховинського району заборонено спортивні сплави.

Через негоду на Прикарпатті у ДСНС України наполегливо радять туристам утриматися від походів у гори.

Так, там повідомили, що станом на 12 год неділі, 18 червня, у річках області спостерігається незначний спад рівня води, але протягом дня ще очікуються значні дощі з перервами, і, відповідно, можливе відновлення підйомів рівнів води у межах русел.

«Через сильні дощі було розмито проїжджу частину дороги місцевого значення у Верховинському районі. Наразі залишається ускладнений проїзд до сіл Пробійнівка і Грамотне Білоберізької ТГ, а також проводяться роботи щодо відновлення проїзду до села Явірник та прикордонної застави Шибени.

У Надвірнянському районі було пошкоджено транспортне сполучення до с. Вороненко Поляницької ТГ зі сторони Ворохти. Протягом ночі дорожні служби проводили відновлювальні роботи, щоб забезпечити проїзд транспорту.

У Івано-Франківському районі в селі Кричка Солотвинської ТГ було пошкоджено ділянку дороги на вул. І. Франка, через що був відсутній проїзд до 5-ти житлових будинків. Після спаду рівня води заплановано провести роботи з очищення русла місцевої водойми», — розповіли у ДСНС.

Також там наголосили, що діє штормове попередження. Можливе формування значного схилового стоку, в гірських районах існує загроза локальних селевих потоків.

«На території Верховинського району заборонено спортивні сплави! Також наполегливо просимо туристів утриматися від походів у гори!», — підкресли у ДСНС.

АУДИТ ОХОРОНИ ПРАЦІ — незалежна комплексна перевірка підприємства на відповідність законодавству України

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА


ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій

Спецвипуск № 1, 2023

  • Як діяти в разі виникнення забоїв, переломів, кровотеч, опіків, уражень електричним струмом
  • Як допомогти пораненим під час збройних протистоянь та транспортуванні їх в укриття
  • Багато іншого про дії при виникненні загрозливих станів для життя

Замовити

Матеріали до теми


Чи можуть «домашні» вітрогенератори стати альтернативою сонячним панелям взимку
Які є плюси та мінуси в «енергії вітру» Третій рік поспіль українці активно закуповують сонячні панелі. Але їх продуктивність взимку ...