Троє посадовців, через яких загинули 8 осіб, — під домашнім арештом


Троє посадовців, через яких загинули 8 осіб, — під домашнім арештом

Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської  області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель 8 осіб, з яких двоє малолітні.

У вівторок, 13 листопада 2018 року, за клопотанням, погодженим із процесуальним керівником, ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира усім трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Як повідомлялося раніше, посадових осіб комунального підприємства м. Бердичів підозрюють у підробленні службової документації щодо проведення періодичного прочищення димових каналів у багатоквартирному будинку та не забезпеченні додержання вимог законодавства при проведенні робіт з підвищеною небезпекою із газовим обладнанням.

Протиправні дії працівників комунального підприємства, у тому числі порушення технічних вимог та інструкцій охорони праці призвели до загибелі в одній з квартир восьми осіб, серед яких – двоє малолітніх, що сталося у березні цього року у Бердичеві.

Джерело: zt.20minut.ua

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...