Стало відомо, що стало причиною травми оператора на кондитерській фабриці


Стало відомо, що стало причиною травми оператора на кондитерській фабриці

Комісія управління Держпраці визначила причину нещасного випадку, який стався на кондитерській фабриці у Вінниці. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу управління Держпраці у Вінницькій області.

18 вересня 2018 року о 00:04 на лінії виготовлення кондитерських виробів ПрАТ “Вінницька кондитерська фабрика” під час технологічного процесу рука оператора Н., 1968 р.н., потрапила між вали ротаційної машини, де її було затиснуто. Наслідком стало травматичне розчавлення правої кисті. Комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку встановила, що причинами настання нещасного випадку стало недотримання правил техніки безпеки. Зокрема барабан ротаційної машини не був обладнаний захисним огородженням рухомого барабана; не було контролю з боку посадових осіб за дотриманням працівником вимог інструкції з охорони праці; були порушені вимоги інструкції з охорони праці – валок ротаційної машини чистили без її зупинки.

Нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом, матеріали спеціального розслідування передано в прокуратуру.

Джерело: Depo.Вінниця

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...