Трамвай протаранив фуру: чи справні гальма в старенького громадського транспорту?


Трамвай протаранив фуру: чи справні гальма в старенького громадського транспорту?

У середу, 3 жовтня, на вулиці Молодогвардійській в м. Дніпро трамвай маршруту № 9 протаранив фуру «М’ясної весни». Через аварію рух електротранспорту було заблоковано на кілька годин.

Як повідомив «Інформатор», інцидент стався близько 8:00 в районі будинку № 10.

Водій фури розповів, що виїжджав із вулиці Хорватської, в цей же момент у сторону ж/м Сонячний прямував трамвай. Чоловік не помітив, що насувається вагон, тому їхав, нічого не підозрюючи. У результаті вагоновожата не встигла вчасно загальмувати й протаранила фуру. Є інформація, що у трамвая відмовили гальма, проте, чи це дійсно так – з’ясують правоохоронці.

У момент аварії в трамваї перебували пасажири. Незважаючи на істотні пошкодження вагона, подія обійшлася без постраждалих. Водій фури фабрики «М’ясна весна» прямував на м’ясну фабрику «Фаворит», тому причіп був навантажений продуктами. Щоб нічого не зіпсувалося, товар перенавантажили в іншу вантажівку і тільки потім почали оформляти ДТП. 

Джерело: «Інформатор»

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...