Шановні читачі!


Насамперед дозвольте привітати тих з вас, хто приєднався до когорти наших передплатників, з початком 2014 року. Від імені нашої редакції обіцяю вам, що ОПіПБ намагатиметься бути для вас щирим другом і кваліфікованим порадником. Натомість запрошую долучитися до творення нашого видання своїми думками, запитаннями, зауваженнями та статтями.

А всім нашим читачам «зі стажем» редакція дякує за вірність журналу!

Тепер запрошую вас проглянути свіжий номер нашого журналу, який ви тримаєте в руках. Як бачите, його дизайн дещо змінено — відповідно до сучасних європейських тенденцій. Сподіваюсь, нове оформлення вам сподобається.

Певним чином цього року змінюється й зміст видання. Наша редакція бачить матеріали ОПіПБ-2014 гострими та оперативними, прикладними й фаховими. Значно зросли редакційні вимоги до рівня підготовки авторських статей.

Разом з тим, віднині ми дуже розраховуємо на участь читачів у творенні ОПіПБ — на наше переконання, лише таким шляхом можна робити справді корисний для фахівців журнал!

З «фішок» журналу нинішнього року назву такі.

1. Нова рубрика «Як діяти в умовах НС на виробництві?» — серія прикладних публікацій про порядок дій персоналу при різних виробничих надзвичайних ситуаціях.

2. Нова рубрика «Читацька думка», створена для публікації відгуків читачів, стартує вже в січневому номері.

3. Нова рубрика «Заочна академія», призначена для самонавчання читачів за допомогою журналу. Цей процес ми плануємо зробити безперервним за допомогою професійних конкурсів, тестових завдань, контрольних запитань у журналі тощо.

4. Кардинальні зміни чекають на інтернет-сайт www.oppb.com.ua: цього року він має перетворитися на повноцінний портал інтерактивного спрямування.

Отже, шановні колеги, запрошую вас до співтворчості й сподіваюсь на ваше розуміння й вашу підтримку журналу.

Щиро,

Головний редактор Сергій Пономарьов