Позначка гарантованого рівня звукової потужності на обладнанні


Позначка гарантованого рівня звукової потужності на обладнанні

Яка форма позначки гарантованого рівня звукової потужності на обладнанні, що підпадає під дію технічного регламенту шумового випромінювання у навколишнє середовище від обладнання, що використовується зовні приміщень?

Позначка гарантованого рівня звукової потужності повинна складатися з числового значення гарантованого рівня звукової потужності в дБ, знака LWA і мати такий вигляд як на рисунку.

У разі, коли розмір позначки зменшується або збільшується залежно від розміру обладнання, повинні бути дотримані пропорції його форми, наведені на рисунку. При цьому висота позначки повинна бути за можливості не менше 40 міліметрів.

Довідково. Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту шумового випромінювання у навколишнє середовище від обладнання, що використовується ззовні приміщень» від 4 грудня 2019 року № 1186 набирає чинності 11.03.2021 року.

Джерело: Управління Держпраці

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Як працівника допустити до робіт підвищеної небезпеки: 9 кроків
Робота підвищеної небезпеки та кримінальна відповідальність Алгоритм допуску працівника до роботи підвищеної небезпеки Зразки документів для організації безпечної роботи   ...