...

Підсумки тижня (19-23 березня)


Підсумки тижня (19-23 березня)

Спеціально для вас редакція порталу oppb.com.ua відібрала найцікавіші та найважливіші новини цього тижня!

Понеділок не дарма вважають важким днем, 19 грудня запам’яталося відразу двома фатальними нещасними випадками під час робочого процесу:

На заводі “Азовсталь” стався витік газу, є загиблі

Зірковий акробат “Цирку дю Солей” розбився на виставі

У вівторок ми дізнавалися, що ж змінилося в фінансуванні заходів з охорони праці роботодавцем і на кого, в решті-решт, покласти відповідальність за безпеку праці в малій огранізації.

Середа пройшла під знаком весни та оновлення! Ми нагадали читачам, що з 1 березня набрало чинності розпорядження Уряду про скасування 100(!) радянських нормативних актів у сфері охорони праці та пожежної безпеки. І, зважаючи на те, що з потеплінням починається пожвавлення в сільському господарстві, запропонували вам почитати матеріали про гігієну та охорону праці трактористів і доярок.

У четвер мова йшла про Нові прозорі процедури щодо відхилень від ДБН, а в п’ятницю, продовжуючи актуальну сільгосптематику, ми склали пам’ятку роботодавцям щодо роботи з пестицидами.

Також цього тижня було опубліковано 2 статті з пожежної безпеки, які нам люб’язно надала редакція  журналу «Охорона праці і пожежна безпека».

У статті «Системи протипожежного захисту» ви знайдете відповіді на такі питання:

  • Що необхідно знати про встановлення та експлуатацію систем протипожежного захисту?
  • Які системи протипожежних водогонів існують та яким вимогам вони повинні відповідати?
     

А визначитися з вибором вогнегасника вам допоможе стаття: «Характеристики вогнегасників і визначення основних понять щодо їх експлуатації».

Сподіваємося, що ви надійно захищені від пожежі і нехай вогонь палає лише в серцях ентузіастів!

Найпотрібніша інфомація завжи має бути під рукою, тому переконайтеся, що ви передплатили журнал “Охорона праці і пожежна безпека”:

 

Свіжий номер журналу

Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань

Матеріали до теми


Безпека на будівельних майданчиках та роботи з реконструкції будівель і споруд
До початку розбирання будівель і споруд та їх реконструкції чи знесення повинні бути передбачені заходи із запобігання впливу на працівників ...