...

Пам’ять про загиблих під Іловайськом жива


Пам’ять про загиблих під Іловайськом жива

29 серпня 2018 року в четверті роковини Іловайської трагедії в Миколаєві відбувся молебен за загиблими в «Іловайському котлі».

Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області разом з городянами м.Миколаєва, представники влади та духовенства, військовослужбовцями, молоддю зібралися вшанувати пам’ять полеглих біля меморіалу “Струни пам’яті” у центрі міста.

В «Іловайському котлі» загинули 368 українських воїнів.

«Не можу не згадати «Воїнів світла» Миколаївщини: 161 боєць увійшов до війська небесного. Семеро хлопців полягли саме в «Іловайському котлі». Кожен з загиблих залишиться у наших серцях та душах» , – зазначив Олексій Савченко.

Молебен за загиблими провів керуючий Миколаївською єпархією Української православної церкви Київського патріархату Митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир.

Джерело: прес-служба Головного управління Держпраці в Миколаївській області.

Матеріали до теми


Закон про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України не встановлює правомірність незаконного поводження з боєприпасами
Цей закон не звільняє від відповідальності за придбання і зберігання боєприпасів вдома без дозволу, зазначив Верховний Суд. Положення Закону України ...