До підприємств громадського харчування належать ресторани, кафе, бари, їдальні, буфети, магазини кулінарних виробів тощо. Все це, крім того, — місця з ...
Новини
07.10.2016
Обов’язок роботодавця одержати дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (далі – ...
На підприємствах на самопочуття, стан здоров’я людини впливає мікроклімат виробничих приміщень, який визначається дією на організм людини температури, вологості, рухомості ...
06.10.2016
У ВРУ зареєстровано урядовий законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку надання відпусток (№ 5208). Зокрема, ...
Закінчується період природного тепла, і зовнішні пожежонебезпечні чинники переміщуються до виробничих і громадських будівель та споруд. Починається опалювальний період, а ...
На численні замовлення спеціалістів! Видання необхідне для: – Спеціалістів з охорони праці та з пожежної безпеки – Фахівців з техногенної ...
05.10.2016
Ліквідувати органи пожежного нагляду, ввести аудит стану пожежної безпеки підприємства, залучити добровольців до гасіння пожеж — це лише деякі з заходів ...
Щодо продовження строку дії документів дозвільного характеру (виданих до 01 листопада 2011 р.) Обов’язок роботодавця одержати дозвіл на виконання робіт ...
Управління Держпраці у Хмельницькій області надало роз’яснення стосовно визначення категорії працівників, які підлягають медичним оглядам, погодження списків працівників, які підлягають ...
04.10.2016
У Мінсоцполітики вважають, що відновити такий перерахунок можна буде з 1 березня 2017 року. Окрім того, запропоновано встановити фіксований розмір ...