Негода на Закарпатті повалила десятки дерев, створюючи снігові пастки на дорогах


Негода на Закарпатті повалила десятки дерев, створюючи снігові пастки на дорогах

Мокрий снігопад на Закарпатті призвів до падіння близько 50 дерев, ліквідація наслідків негоди триває.

Уночі 22 грудня Закарпатська область зазнала наслідків негоди, яка призвела до неприємних наслідків. Значний снігопад і заморозки призвели до падіння дерев на дороги регіону. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Закарпатській області.

Внаслідок цього спостерігалися перешкоди на автошляхах у зв’язку з падінням 50 дерев, що перешкоджали руху транспорту. Операційні підрозділи ДСНС провели 13 виїздів для вирішення цієї проблеми, яка особливо стосувалася Мукачівського, Хустського і Тячівського районів. У Мукачівському районі, поблизу села Лецовиця, рятувальники також допомагали витягти автомобіль, який вкотре відкинуло в кювет через сильний снігопад.

Телефонна консультація з охорони праці і пожежної безпеки
Для довідок: 067-317-5886 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Крім цього, непогода викликала знеструмлення посту Нацполіції у селі Нижні Ворота. Для забезпечення електроенергією місцевий державний пожежно-рятувальний пост був підключений до електрогенератора близько опівночі.

Зараз у регіоні тривають роботи з усунення наслідків негоди, проводиться ліквідація наслідків для відновлення звичайного руху та нормалізації електропостачання.

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Розроблення документів із цивільного захисту

Матеріали до теми