Негайно сховайте від дітей: як батарейки вбивають


Негайно сховайте від дітей: як батарейки вбивають

Батьки повинні тримати мініатюрні елементи живлення подалі від своїх дітей, так як вони можуть призвести до серйозних травм або навіть до летального результату.

Невеликі круглі батарейки, часто зустрічаються в іграшках і пультах дистанційного управління, можуть викликати хімічні опіки при попаданні в ніс або рот, повідомляє Daily Mail.

Нові побоювання виникли після того, як медичні дослідники вивчили випадок з дитиною, який помер із-за того, що проковтнула батарейку.

Служба розслідувань з питань охорони праці (Healthcare Safety Investigation Branch, HSIB) попередила батьків про те, що вони повинні знати про небезпеку, пов’язану з акумуляторами, а також зберігати та належним чином і утилізувати їх.

Хоча розслідування за фактом смерті дитини триває, слідчі не сумніваються, що проблемка в батарейці.

Експерти попередили, що при зіткненні з вологою поверхнею, наприклад, з внутрішньою частиною рота або горла, носом або вухом, батарейки становлять особливу небезпеку.

Джерело: znaj.ua

Матеріали до теми


Рекомендації щодо перевірки медичного висновку тимчасової непрацездатності та е-лікарняного
Медичний висновок тимчасової непрацездатності (МВТН) та е-лікарняний — це два різні цифрові документи. МВТН — електронний документ, що формується в ...
Як працівника допустити до робіт підвищеної небезпеки: 9 кроків
Робота підвищеної небезпеки та кримінальна відповідальність Алгоритм допуску працівника до роботи підвищеної небезпеки Зразки документів для організації безпечної роботи   ...
Важливі моменти під час встановлення генератора
Генератори забезпечують надійне електроживлення, яке фактично обмежується лише запасом палива для роботи пристрою. Подібну техніку часто використовують у аварійних випадках, ...