На Харківщині на боєприпасі підірвався трактор


На Харківщині на боєприпасі підірвався трактор

У селі Одноробівка Богодухівського району Харківської області під час польових робіт підірвався на боєприпасі трактор, – повідомляє ДСНС України.

«4 вересня від Національної поліції стало відомо про черговий підрив сільськогосподарської техніки на невстановленому вибухонебезпечному предметі. Подія трапилась у с. Одноробівка Богодухівського району», – йдеться у повідомленні.

Раніше писали: Рятувальники знайшли 1,5 тисячі вибухонебезпечних предметів в акваторіях

Інцидент стався під час проведення польових робіт, коли 45-річний оператор трактора МТЗ-82 нещасливо наїхав на невстановлений вибухонебезпечний предмет. На щастя, у результаті вибуху чоловік не постраждав, але його сільськогосподарська техніка зазнала серйозних пошкоджень.

Вибухонебезпечне середовище: як гарантувати безпеку та зберегти кошти підприємства — читайте в журналі «Охорона праці і пожежна безпека»

В ДСНС нагадують, якщо ви помітили будь-який підозрілий предмет, будь ласка, негайно повідомте про це служби цивільного захисту або національну поліцію за номерами телефонів «101», «102» або «112». Вчасне повідомлення може врятувати життя та запобігти травмам.

Читайте також:

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА


ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій

Спецвипуск № 1, 2023

  • Як діяти в разі виникнення забоїв, переломів, кровотеч, опіків, уражень електричним струмом
  • Як допомогти пораненим під час збройних протистоянь та транспортуванні їх в укриття
  • Багато іншого про дії при виникненні загрозливих станів для життя

Замовити

(067) 317-58-86

Матеріали до теми