Із шахти, де вибухнув метан, на поверхню підняли 182 гірників


Із шахти, де вибухнув метан, на поверхню підняли 182 гірників

У с. Вербки Павлоградського району Дніпропетровської області з шахти, де стався вибух метану, на поверхню підняли 182 гірників.

Про це повідомляє ДСНС України.

«10 січня о 21:18 в с. Вербки Павлоградського р-ну на шахті ім. Героїв Космосу ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» на горизонті 330 м стався вибух (попередньо метано-повітряної суміші) з наступним горінням, внаслідок чого постраждало 5 осіб, яких направлено до лікарні», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загиблих немає, на поверхню піднято 182 шахтарів. Роботу шахти призупинено. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 10 відділень Державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби Міненерговугілля.

Як повідомлялось, на шахті імені Героїв Космосу ДТЕК “Павлоградвугілля” у четвер ввечері стався спалах метану на ділянці 1130-ї лави. За попередніми даними, п’ятеро гірників, які отримали опіки II-III ступеня, доправлені у Павлоградську міську лікарню.

Джерело: Укрінформ

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...