Гепатит А зафіксували вже у Кривому Розі


Гепатит А зафіксували вже у Кривому Розі

Першим пацієнтом лікарні із цим діагнозом став 4-річний хлопчик. В одній із приватних клінік Кривого Рогу Дніпропетровської області лабораторно підтвердили захворювання на гепатит А у 4-річного пацієнта.

Джерело. дитяча лікарка-інфекціоністка Світлана Куніцина у своєму Facebook.

Подробиці. Днями до однієї з приватних лікарень міста на прийом прийшли батьки з дитиною 4 років. У пацієнта була підвищена температура, нудота та знебарвлений кал. Після загального огляду йому зробили швидкий тест, у крові пацієнта виявили антитіла до вірусу гепатиту А. Офіційних заяв від міського управління охорони здоров’я поки що не було.

Читайте також: Як запобігти гепатиту А на робочому місці

Гепатит А зафіксували вже у Кривому Розі

«Зверніть увагу на фото. HAV – це Гепатит А Вірус. Літера C – це контроль якості тесту, і ми бачимо чіткі смужки, тобто тест працює добре. Ig M – це антитіла, які з’являються першими, та Ig G – це антитіла, які з’являються пізніше. Тут ми бачимо більш чітку смужку на антитіла М і ледве помітну смужку на антитіла G. Цей тест показує, що у дитини гострий період вірусного гепатиту А», — зазначає пані Куніцина.

Джерело: VESTI.UA


Розроблення документів з охорони праці

Накази • розпорядження • положення • інструкції, програми
та інші документи.

Індивідуальний підхід
Стислі строки виконання
Доступна ціна

0 (800) 219-977(067) 317-58-86
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Зберегти ментальне здоров’я і не кинути роботу: як журналісти протистоять вікарній травмі й що радять психотерапевти
Що допоможе опанувати негативні емоції і стани після роботи над складним матеріалом Українські журналісти щодня висвітлюють страшні події війни та ...
Підписано Закон № 3696: збільшення штрафів за порушення норм військового обліку та мобілізації
Президент підписав Закон України від 9 травня 2024 року № 3696-IX «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення ...