Проведення оплати лекцій


Проведення оплати лекцій

Посадові особи Служби як державні службовці керуються у своїй діяльності Законом України «Про державну службу».

Контроль за дотриманням визначених цим Законом умов реалізації громадянами права на державну службу здійснюється спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сфері державної служби (Нацдержслужба України).

Згідно зі ст. 1 Закону України «Про державну службу» — державна служба в Україні — це професійна діяльність осіб, які займають посади в державних органах та їх апараті щодо практичного виконання завдань і функцій держави та одержують заробітну плату за рахунок державних коштів. Ці особи є державними службовцями і мають відповідні службові повноваження.

Участь посадових осіб Держгірпромнагляду в комісіях з перевірки знань з питань охорони праці визначено Типовим положенням, відноситься до їх службових повноважень і не підлягає окремій оплаті.

Конкретні обов’язки та права посадових осіб Держгірпромнагляду визначаються на основі типових кваліфікаційних характеристик і відображаються у посадових інструкціях та положеннях про структурні підрозділи.

Матеріал надано редакцією журналу «Охорона праці і пожежна безпека»