Змило окропом: в Харкові загинув співробітник тепломереж


Змило окропом: в Харкові загинув співробітник тепломереж

У Харкові під час ліквідації прориву гарячої води на насосній станції загинув співробітник комунального підприємства. Чоловіка змило окропом і він не зумів вибратися.

«Повідомлення про те, що на одній з насосних станцій міста загинув 70-річний чоловік, надійшло до Шевченківського відділу поліції 2 липня о 6:19. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала під час усунення аварії на комунальному підприємстві», — оповіли у пресслужбі облполіції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч. 2 ст. 272) КК України.

Загиблий співробітник того дня чергував на станції і саме він повідомив про аварію керівництву. Після цього чоловік на зв’язок не виходив.

Після відкачування води з насосної станції тіло чоловіка було направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

Джерело: Korrespondent.net

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...