За результатами інспекційного відвідування 190 працівникам виплачено заробітну плату за понадурочну роботу


За результатами інспекційного відвідування 190 працівникам виплачено заробітну плату за понадурочну роботу

Інспекторами Управління Держпраці в Івано-Франківській області проведено інспекційне відвідування у Комунальному підприємстві “Івано-Франківськводоекотехпром”. 

В ході проведення перевірки встановлено, що працівникам підприємства не нараховано та не виплачено заробітну плату в подвійному розмірі за роботу в понадурочний час за період з 01.01. 2017 р. по 31.12. 2017р.

За результатами проведеної перевірки складено акт інспекційного відвідування та керівнику підприємства внесено припис на усунення порушень вимог законодавства про працю.

Читайте також:  Залучати працівників до роботи на вихідних можна тільки у виняткових випадках

На виконання вимог припису, складеного за результатами проведеного заходу державного контролю  190 працівникам підприємства нараховано та виплачено 227437 грн. заробітної плати за роботу в понадурочний час.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Івано-франківській області.

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...