Українські рятувальники долучилися до змагання «Firefighter Combat Challenge»


Українські рятувальники долучилися до змагання «Firefighter Combat Challenge»

Рятувальники підписали меморандум про співпрацю з президентом «Firefighter Combat Challenge» – Полом О. Девісом, про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє Головне управління ДСНС у Київській області.

На початку травня до столиці з робочим візитом завітав почесний гість із Сполучених Штатів Америки, доктор філософських наук, президент Першого Інституту Відповідачів, колишній пожежний (парамедик), відомий фахівець з питань фізичної культури та стандартів зайнятості в секторі безпеки, а також розробник, засновник та президент всесвітньо відомих змагань «Firefighter Combat Challenge» – Пол О. Девіс.

9 травня відбулася важлива зустріч, на якій було підписано меморандум про співпрацю між офіційним представництвом «Firefighter Combat Challenge» та Головним управління ДСНС України у м. Києві. Це важливий крок для розвитку данного виду естафети в Україні, адже підписання данного меморандуму дає право на отримання ліцензії на використання як атрибутики, так і назви данних змагань в Україні.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Головного управління ДСНС у Київській області.

 

            Д о в і д к а

«Firefighter Combat Challenge» – єдине змагання з професійної підготовки пожежників, що фінансується з федерального бюджету США та проводиться за сприяння університетів на базі фізіологічних досліджень у галузі охорони здоров’я. Це змагання стало міжнародним спортивним турніром, який транслюють по телебаченню. Конкурс складається з п’яти основних завдань:  підйом сходами з великою відстанню між щаблями, розгортання пожежного рукава, штурм споруди, прокладання шлангу та порятунок жертви. У змаганні беруть участь пожежники з усього світу. Перемагає той, хто впорається з усіма завданнями найшвидше. Основна мета «Firefighter Combat Challenge» полягає у сприянні фізичній підготовці пожежників.

Переконайтеся, що ви передплатили журнал «Охорона праці і пожежна безпека» і вся необхідна інформація є під рукою!

Матеріали до теми


Пожежна безпека та Бетонні споруди: коли набувають чинності національні стандарти, гармонізовані з європейськими та міжнародними
Повідомляємо, що 01 лютого 2025 року набувають чинності національні стандарти, гармонізовані з європейськими та міжнародними стандартами, методом перекладу Пожежна безпека ...
Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...