Пожежа на заводі в Білій Церкві: 4 постраждалих, поліція відкрила справу


Пожежа на заводі в Білій Церкві: 4 постраждалих, поліція відкрила справу

3 травня у Білій Церкві (Київська область) сталася пожежа на території підприємства “Росава”. В одному зі складських приміщень загорілася цистерна з невідомою речовиною.

Фото: facebook.com/sergiy_istomin

За фактом пожежі на складі підприємства з виробництва шин і автомобільних шин “Росава” відкрито кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зазначено, що в одному із складських приміщень сталося загоряння цистерни з невідомою речовиною. Встановлено, що складське приміщення орендовано для роздрібної та оптової торгівлі лакофарбовою продукцією.

“В результаті пожежі постраждали чотири людини, одна з них – рятувальник. Зараз на місці події проводять обстеження працівники поліції, фахівці-експерти, з’ясовуються причини пожежі, умови зберігання легкозаймистих речовин… Поки з нез’ясованих причин з цистерни, яка була наповнена невідомою речовиною, зірвало кришку, яка пролетіла майже 200 м і на території сусіднього підприємства травмувала працівницю. Після чого сталося загоряння ємності. В результаті пожежі дві працівниці отримали термічні опіки різного ступеня тяжкості. Одна з них з важкими опіками перебуває в реанімаційному відділенні лікарні”, – йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.270 Кримінального кодексу України (“Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей або майнову шкоду у великому розмірі”).   
 

Джерело: www.rbc.ua 

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...