...

Оприлюднено проект наказу “Про затвердження Порядку виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин”


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Мінсоцполітики “Про затвердження Порядку виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин” 

Проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження Порядку виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин” (далі – проект акта) розроблено Державною службою України з питань праці (далі – Держпраці) для забезпечення реалізації положень Кодексу України про надра, Гірничого Закону України, Закону України „Про охорону праці’,  а також у зв’язку із необхідністю актуалізації нормативного акта, який регулює порядок виконання маркшейдерських робіт у гірничорудній промисловості.

Проект акта встановлює організаційні та технічні вимоги до всього комплексу маркшейдерських робіт при відкритому і підземному способах розробки родовищ рудних та нерудних корисних копалин, будівництві гірничих підприємств, використанні надр у цілях, не пов’язаних із видобуванням корисних копалин.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289 30 31.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Проект наказу; 

Пояснювальна записка;

Прогноз впливу реалізації акта на ключові інтереси заінтересованих сторін;

Наказ “Про затвердження Порядку виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин”

ПОРЯДОК виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин 

Додаток до Порядку виконання маркшейдерських робіт при розробці родовищ рудних та нерудних корисних копалин 

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ 

Додаток ПРОГНОЗ ВПЛИВУ 

реалізації акта на ключові інтереси заінтересованих сторін

Джерело: прес-центр Держпраці

Матеріали до теми


Кабмін скасував мораторій на окремі види перевірок під час воєнного стану: який бізнес в зоні ризику
Кабмін 8 березня прийняв Постановою № 261, якою поновив заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного ...
Аграрії, активи яких залишилися на ТОТ або в зоні активних бойових дій, зможуть заморозити повернення державного кредиту
Про напрацювання відповідних змін до постанови Кабміну повідомили учасники наради із проблемних питань аграрного бізнесу в умовах війни. Засідання відбулося ...
Тепер підприємцям можна використовувати в торговельних марках тризуб
Українські підприємці зможуть офіційно використовувати в своїх торговельних марках назву держави, її міжнародний код, а також імітацію малого Державного Герба. ...
Документи, що набувають чинності у березні 2024 року
Представляємо перелік документів, які набувають чинності у березні 2024 року. Будівництво ДСТУ 9233:2023 Профілі сталеві холодногнуті несні та армувальні конструктивних ...