Наступна зупинка – реанімація: чоловіка вдарило струмом у полтавському тролейбусі


Наступна зупинка – реанімація: чоловіка вдарило струмом у полтавському тролейбусі

21 березня у Полтаві чоловіка вдарило струмом, коли він виходив із тролейбуса. У результаті він потрапив до реанімації.

Про це повідомило управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Подія сталася у Шевченківському районі на тролейбусній зупинці «Мотель». 28-річний чоловік виходив з тролейбусу, який курсував за маршрутом № 6, і зазнав ураження електричним струмом. За повідомленням управління, постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення 1-ї міської клінічної лікарні Полтави. Зараз він у важкому стані. Інформацію про подію підтвердив і начальник КП «Полтаваелектроавтотранс» Євгеній Зайцев.

За його словами, удар струмом потерпілий зазнав у старому тролейбусі ЮМЗ Т2 2000 р.в. Наразі його вже полагодили і випустили тролейбус на маршрут. У комунальному підприємстві наразі з’ясовують всі деталі інциденту.

У прес-службі поліції Полтавщини розповіли, що до чергової частини надходила інформація про ураження струмом громадянина. Та, за наявною у них інформацією, постраждалий не потребував медичної допомоги, тому жодного провадження не було відкрито. При цьому, у 1-й міській клінічній лікарні Полтави підтвердили, що вчора до них потрапив чоловік, який зазнав ураження струмом у тролейбусі. Про те, чи потрапив він саме до реанімації і в якому він стані, повідомити телефоном відмовилися і запропонували відправити запит на ім’я головного лікаря.

Пост Людмили Чабановської, свідка події

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами poltava.to.

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...