На атовця, що працював майстром БМР, упав бетонний блок


На атовця, що працював майстром БМР, упав бетонний блок

Триває розслідування нещасного випадку з працівником ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», який є учасником АТО

На ПрАТ «Луцьксантехмонтаж№536» стався нещасний випадок з майстром БМР 1973 року народження.

За попередніми даними внаслідок падіння залізобетонного блоку на ноги, потерпілий отримав травми. Нещасний випадок стався на території обслуговування виробничої бази підприємства.

«Випадок неприпустимий, – коментує ситуацію начальник Управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько, – як нам відомо, потерпілий є учасником АТО, звідки повернувся живим і здоровим. Працюючи на підприємстві, він отримав травму через порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці».

Наголошуємо, що захист учасників АТО перебуває на особливому контролі держави і звертаємо увагу роботодавців, що порушення вимог з охорони праці карається законом.

Наразі триває розслідування нещасного випадку, в ході якого буде з’ясовано обставини та причини його настання. Також буде визначено осіб, дії чи бездіяльність яких призвела до травмування людини.
Черговий раз наголошуємо, бережіть себе і людей, які працюють поруч і не нехтуйте правилами охорони праці.

Джерело: Управління Держпраці у Волинській області

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...