Змило окропом: в Харкові загинув співробітник тепломереж


Змило окропом: в Харкові загинув співробітник тепломереж

У Харкові під час ліквідації прориву гарячої води на насосній станції загинув співробітник комунального підприємства. Чоловіка змило окропом і він не зумів вибратися.

«Повідомлення про те, що на одній з насосних станцій міста загинув 70-річний чоловік, надійшло до Шевченківського відділу поліції 2 липня о 6:19. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала під час усунення аварії на комунальному підприємстві», — оповіли у пресслужбі облполіції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч. 2 ст. 272) КК України.

Загиблий співробітник того дня чергував на станції і саме він повідомив про аварію керівництву. Після цього чоловік на зв’язок не виходив.

Після відкачування води з насосної станції тіло чоловіка було направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

Джерело: Korrespondent.net

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...