Завершено розслідування групового нещасного випадку, що трапився з працівниками ТОВ «Національна горілчана компанія»


Завершено розслідування групового нещасного випадку, що трапився з працівниками ТОВ «Національна горілчана компанія»

Комісія Управління Держпраці у Черкаській області зі спеціального розслідування нещасного випадку 28 лютого 2018 року завершила розслідування групового нещасного випадку, що стався 26 грудня 2017 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автошляху Смілянського шосе з водієм товариства з обмеженою відповідальністю «Національна горілчана компанія» та двома пасажирами його автомобіля.

Роботу комісії продовжено у зв’язку з неотриманням комісією інформації від комунального закладу «Третя міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради щодо тяжкості отриманих потерпілими травм та інформації від Головного управління Національної поліції України у Черкаській області щодо обставин і причин ДТП.

Відповідно до Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом. Особи, які допустили порушення вимог законодавчо-нормативних актів з охорони праці та Правил дорожнього руху, що призвело до настання нещасного випадку, будуть визначені після надходження відомостей від Головного управління Національної поліції України у Черкаській області.

Управління Держпраці у Черкаській області закликає керівників суб’єктів господарювання та водіїв транспортних засобів враховувати складні погодні умови та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Виконання вимог Закону України «Про дорожній рух» та інших нормативних актів, що стосуються особливостей дорожнього руху, гарантує збереження життя і здоров’я працівників у процесі діяльності.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Черкаській оьбласті.

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...