З 01 листопада 2024 року набувають чинності зміни до національних стандартів з Харчової промисловості


З 01 листопада 2024 року набувають чинності зміни до національних стандартів з Харчової промисловості

Відповідно до наказу від 14.10.2024 № 261 Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») були прийняті зміни до національних стандартів з наданням чинності з 01 листопада 2024 року:

Зміна № 1 до ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови

Зміна № 1 до ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови

Зміна № 1 до ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови

Читайте також: У квітні 2025 року набувають чинності національні стандарти, гармонізовані з європейськими та міжнародними стандартами

Джерело: БУДСТАНДАРТ


Телефонна консультація з охорони праці і пожежної безпеки

Телефонна консультація з охорони праці і пожежної безпеки

Замовляйте консультацію стосовно охорони праці на вашому підприємстві або з питань пожежної безпеки.

Перед тим як взятися за будь яку консультацію, експерти завжди уточнюють запитання, з’ясовують, чи належить воно колу нашої компетенції.

Для довідок: 0 (800) 219-977
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

 

Матеріали до теми


Технічний регламент безпеки машин: вимоги, стандарти та рекомендації
Ринковий нагляд – це комплекс заходів, спрямованих на забезпечення відповідності продукції встановленим вимогам безпеки. В Україні органами ринкового нагляду є ...