У Житомирі провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної експлуатації дитячих атракціонів


У Житомирі провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної експлуатації дитячих атракціонів

Інспектор Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів інформаційно-роз’яснювальний захід з метою запобігання нещасним випадкам під час експлуатації дитячих атракціонів (об’єктів підвищеної небезпеки).

Під час інформаційного семінару інспектор наголосив на важливості отримання дозволів на експлуатацію атракціонної техніки та проведенню щорічних технічних оглядів, дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, зокрема, безпеки праці при виконанні робіт, які пов’язані з ремонтом, технічним оглядом і обслуговуванням техніки підвищеної небезпеки.

Посадовець нагадав про порядок допуску атракціонної техніки на початку кожного сезону після ремонту та перерви в експлуатації.

Крім цього, було роз’яснено дії обслуговуючого персоналу при екстремальних ситуаціях. Наголошено на здійсненні контролю за утриманням атракціонів у справному стані та їх безпечній експлуатації, за наявністю та дотриманням вимог інструкцій обслуговуючим і ремонтним персоналом.

Джерело: Управління Держпраці


Навчання з питань охорони праці

Замовляючи послугу з навчання на сайті, кожен клієнт отримує приємний бонус — 10% знижки на передплату журналу «ОППБ» та участь у семінарах і конференціях проєкту.

Наші спеціалісти надають послуги з:

  • навчання щодо загальних питань з охорони праці;
  • спеціального навчання для перевірки знань відповідних НПАОП;
  • навчання з охорони праці посадових осіб;
  • навчання для допуску працівників до виконання робіт підвищеної небезпеки.

Тривалість навчання залежить від обраного курсу.
Для довідок: 0 (800) 219-977

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...