...

У школі на Київщині на учня впала плитка


У школі на Київщині на учня впала плитка

У школі у Київській області на одного з учнів впала плитка. У результаті хлопчик отримав травму голови. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління Нацполіції.

Так, подія сталася в місцевій школі села Музичі Києво-Святошинського району.

“Встановлено, що плитка з рештками цементу впала на одного зі школярів, коли учні організовано виходили з приміщення їдальні. Вчитель миттєво відреагувала, відвела хлопчика на безпечну відстань і одразу викликала швидку допомогу. Медики доправили 12-річного школяра до лікарняного закладу, де йому діагностували скальповану рану голови та надали медичну допомогу. Наразі стан хлопчика стабільний”, – прокоментували в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 275 КК України – порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд. Під час проведення досудового розслідування працівники поліції встановлять причини та винуватців події.

Джерело: УНН

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...