...

У потязі “Укрзалізниці” на жінку впала полиця із пасажиркою: таз роздроблений на шматки


У потязі “Укрзалізниці” на жінку впала полиця із пасажиркою: таз роздроблений на шматки

У потязі №357К сполученням Київ — Рахів в одному з купе на жінку впала верхня полиця із пасажиркою.

На нижньому місці була 58-річна жителька Миргорода Надія Полякова. Вона отримала роздроблення таза і опинилася у Тернопільській обласній лікарні, повідомила її донька Світлана Полякова в Facebook.

“Мама їхала разом зі своїми знайомими (усього їх було 18 людей, усі жителі Миргорода) на відпочинок у Карпати. Вони щороку їздять туди майже одним і тим самим складом. Жінка з верхньої полиці відпочивала на своєму місці до цього інциденту дві години. І раптом полиця під нею обірвався”, — розповіла вона.

“У мами таз роздробився на шматки. Її терміново доправили у Тернопільську обласну лікарню, де лікарі провели складну операцію. Скільки їх ще буде попереду, невідомо. Наша рідня у розпачі. Не знаємо, чи вдасться отримати компенсацію. 23 грудня я і свідки цієї події телефонували до страхової компанії “Арсенал” і в “Укрзалізницю”. В “Арсеналі” відповіли, що скарзі присвоєний номер”, — додала Світлана.

Сама потерпіла зазначила, що провідниця і начальник потяга вели себе під час НП по-хамськи, а також розповіла про деталі інциденту.

Уже на другий день після операції потерпілій пред’явили акт, підписаний начальником потяга і провідником, в якому йдеться: усе було справним, а на жінку впала тільки пасажирка (без полиці).

Заступник начальника департаменту ПАТ “Укрзалізниця” Олександр Красноштан пообіцяв Світлані Поляковій допомогти з отриманням страхового відшкодування, але при цьому повідомив, що “після інциденту полицю перевірила комісія — вона була і залишається у справному стані”.

“Несправностей кронштейнів не виявлено. Такий випадок міг статися через необережність пасажира¸ який на ній перебував (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що бригада потягу діяла правильно, всі документи оформила належним чином”, — зазначив він.

Джерело: www.obozrevatel.com

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...