У Полтаві на будівництві обвалилися риштування, постраждали робітники


У Полтаві на будівництві обвалилися риштування, постраждали робітники

5 серпня у Полтаві на вулиці Пилипа Орлика стався нещасний випадок на будівництві 9-поверхового будинка. По всій висоті впало будівельне риштування, виставлене біля стіни новобудови.

В результаті інциденту постраждали чотири будівельника, яких передали медикам. Відомо, що один із чотирьох травмованих — у тяжкому стані.

Робітники вже завершували роботу і прибирали внизу. В цей час на будівлі відклеївся утеплювач та обвалив риштування. «Риштування стояли на всю висоту, обвалилися повністю за лічені секунди», — розповів очевидець події.

Діставали постраждалих, а також розбирали завали від падіння металевих конструкцій самі будівельники, хоч на місце прибули підрозділи рятувальників. Близько 19-ї години до ліквідації наслідків завалу залучили підрозділи ДСНС.

Будівництво багатоповерхівки проводить компанія СМНК-37. Підприємство обв’язалось повністю узяти на себе всі витрати по лікуванню постраждалих та потурбуватися про їхні сім’ї в період лікування.

На місці працює слідчо-оперативна група. Поліція з’ясовує обставини події.

За матеріалами ЗМІ

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...