...

У Львові відбулася V Міжнародна нафтогазова конференція Ньюфолк «Колтюбінг. Інтенсифікація. Нове буріння»


У Львові відбулася V Міжнародна нафтогазова конференція Ньюфолк «Колтюбінг. Інтенсифікація. Нове буріння»

У Львові відбулася V Міжнародна нафтогазова конференція Ньюфолк «Колтюбінг. Інтенсифікація. Нове буріння» за підтримки журналу «Охорона праці і пожежна безпека». Конференцію відвідала рекордна кількість гостей —  понад 200 учасників.

Протягом двох днів представники провідних видобувних та сервісних компаній спільно працювали над стратегією подальшого розвитку нафтогазосервісного ринку України для реалізації державної програми зі збільшення видобутку газу.

Лейтмотивом заходу стало обговорення актуальних викликів, які стоять перед компаніями галузі. Зокрема, особливу увагу приділили пошуку вирішення питань, що виникають під час взаємодії замовників і сервісних підрядників.

Учасники змогли отримати зворотній зв’язок від зарубіжних колег по впровадженню сучасних технологій, які в рази збільшують дебет на свердловинах і прискорюють їхнє буріння та ремонт.

Цього року гості конференції взяли участь відразу в двох тематичних воркшопах, де в живій дискусії змогли обговорити актуальні для сервісних компаній питання участі в тендерах «Укргазвидобування», а також обговорили геологічні аспекти вивчення родовищ і цифровізації геологічних даних.

Ньюфолк НКЦ висловлює подяку генеральним спонсорам компанії Weatherford за можливість розширити географію конференції та отримати цінний досвід від міжнародних колег. Організатори конференції також висловлюють подяку компаніям, які вже багато років поспіль підтримують проведення Львівської конференції — NOV-Fidmash і БК Горизонти.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека».

Матеріали до теми


Щорічний міжнародний київський Форум «Smart Building» 24-25 травня (Національний центр «Український Дім»)
Міжнародний Форум Smart Building відбудеться вже вшосте. І тематика цього року буде присвячена не тільки впровадженню та розвитку технологій у містах, ...
Цифрова трансформація в умовах пандемії COVID-19: скористайтеся унікальною методикою, щоб захистити підприємство та працівників
Віталій Тимошенко — вітчизняний науковець та практик, більше ніж 5 років спеціалізується на розвитку людського потенціалу, вдосконалення процесів підвищення кваліфікації, перепідготовки ...
Альянс провів відкрите засідання Вищої Ради експертних організацій будгалузі
21 грудня в готелі InterContinental Kyiv відбулося відкрите засідання Вищої Ради експертних організацій будівельної галузі. Захід організував Національний експертно-будівельний альянс України. ...