У Києві в багатоповерхівці стався вибух: двоє загиблих


У Києві в багатоповерхівці стався вибух: двоє загиблих

Сьогодні вночі у Києві в багатоповерхівці по вулиці Малишка в Дніпровському районі стався вибух. Про це повідомили в ДСНС.

«О 3:45 У Дніпровському районі по вул. Малишка стався вибух у 16- поверховому житловому будинку, попередньо газу, на 7 поверсі з подальшим руйнуванням конструкцій», – розкрили деталі у відомстві.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху у 16-поверхівці зруйновано 4 та пошкоджено 6 квартир. Врятовано 18 осіб, двоє людей загинули. Триває гасіння пожежі на 7 та 8 поверхах за допомогою пожежної та спеціальної висотної техніки, а також пошук потерпілих.

Раніше писали: У квартирі в Одесі спалахнув газ, є постраждалі

Під завалами в пошкодженій частині будинку рятувальники виявили тіла двох загиблих. Ймовірно, у багатоповерхівці вибухнув газовий балон, оскільки у будинках понад 10 поверхів централізованого газопостачання не буває.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що з пошкоджених квартир врятували 18 осіб, а також евакуювали людей з усього будинку. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Причини вибуху з’ясовують фахівці.

«Місто вже визначило два інтернати в Дніпровському районі для тимчасового проживання людей із пошкодженого будинку», – підсумував мер.

Джерело: VESTI.UA


Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»

Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері

  • зразки документів
  • моніторинг законодавства
  • роз’яснення
  • відповіді на запитання
  • досвід провідних компаній

Презентаційний номер: e.oppb.com.ua
0 (800) 219-977

Матеріали до теми