У Китаї на хімічному заводі стався вибух: 19 загиблих


У Китаї на хімічному заводі стався вибух: 19 загиблих

У Китаї, в провінції Сичуань на хімічному заводі в індустріальному парку стався вибух, який забрав життя 19 осіб. Ще 12 отримали поранення. Про це повідомляє Reuters, передає segodnya.ua.

Як повідомили представники влади округу Цзяньян, вибух стався на хімічному заводі Yibin Hengda Technology, який виробляє хімікати для харчової і фармацевтичної промисловості.

У свою чергу, агентство Сіньхуа повідомляє, що всі поранені перебувають у стабільному стані, а поліція почала розслідування. Причина вибуху поки не відома. При цьому вікна сусідніх будинків були вибиті вибуховою хвилею.

За даними регіонального бюро охорони навколишнього середовища, завод має три виробничі лінії і щорічно випускає 300 тонн бензойної кислоти, яка використовується в харчових консервантів, і дві тисячі тонн 5-нітроізофталевої кислоти для лікарських засобів і барвників.

Джерело: segodnya.ua

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...