У Криму створено комісії зі спеціального розслідування двох нещасних випадків


Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по АР Крим і м. Севастополю створено комісії зі спеціального розслідування двох нещасних випадків із смертельними наслідками, що сталися на Кримських підприємствах 16 і 18 січня.
16 січня 2011 року на території  молочнотоварної ферми СВК «КАТП «Джанкой» о 14:30 під уламками стіни розібраної будівлі сараю було виявлено тіло 26-річного працівника господарства. Крім того, за даними комісії, на місці випадку також без ознак життя був виявлений місцевий житель, який не є працівником зазначеного підприємства. Обставини трагедії з’ясовуються.
Другий нещасний випадок стався 18 січня о 16:37 на ЗАТ «Кримський ТІТАН» з укладальником-пакувальником другого розряду. За попередніми даними, працівник, під час обслуговування пакувальної лінії «ТЕКНОПАК», оминувши огородження і блокування, потрапив під рухому частину пакувальної лінії.
Обидві комісії із спеціального розслідування очолює головний державний інспектор ТУ Держгірпромнагляду по АР Крим і м. Севастополю Володимир Красинський.

За матеріалами http://www.dnop.kiev.ua