У Дніпрі на складах спалахнула масштабна пожежа


У Дніпрі на складах спалахнула масштабна пожежа

Масштабна пожежа сталася напередодні в Дніпрі. Там спалахнули склади площею 2 тис. кв. м.

Величезне полум’я серед ночі було видно з багатьох районів міста. Дим від вогню розповсюдився по всьому району. Вогонь охопив 2-поверхову споруду, де, зокрема, виробляли сухарі, горішки та інші снеки. Усередині охопленої вогнем будівлі були чути якісь вибухи.

60 рятувальників боролися з вогнем і захищали сусідні приміщення від його поширення. За 2,5 години врешті загасили пожежу.

Збитки ще підраховують власники, а от причини з’ясовують експерти. Вони припускають, що масштабну пожежу могло спричинити закорочення дротів або ж навмисний підпал.

Про запобігання нещасним випадкам пожежного та техногеногенного характеру будуть говорити 10 жовтня у Києві, на території МВЦ, під час VII Всеукраїнського форуму «Пожежна та техногенна безпека-2019. Кращий досвід».

Джерело: TCH

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...