У Бердичеві людину вбило струмом на підприємстві


У Бердичеві людину вбило струмом на підприємстві

Повідомлення до Бердичівського ВП про загибель людини на виробництві надійшло  поліції 1 березня. За попередніми відомостями, до трагічних наслідків призвело порушення правил безпеки. Розпочато кримінальні провадження.

Близько 11.00 медики «швидкої» повідомили про констатацію смерті 42-річного жителя м. Бердичева. На місці події, на території підстанції підприємства із подачі електроенергії, працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу з’ясували, що близько 10.50 під час виконання ремонтних робіт чоловік отримав удар електрострумом.

Нині призначеного судово-медичну експертизу для встановлення причин його смерті та інших обставин події.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі заходи.

Джерело: www.berdichev.biz

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...