Тернопільщина: сміттєвоз розчавив свого водія


Тернопільщина: сміттєвоз розчавив свого водія

У понеділок, 10 вересня 2018 близько 7 години ранку, виконуючи службові обов’язки, загинув працівник Бучацького ККП Когут Леонід.

За словами очевидців, “ЗІЛ”, який належить Бучацькому ККП, покотився і роз’їхав водія цього ж автомобіля. При виконанні погрузочних побіт сміття, автомобіль покотився. Водій намагався зупитини вантажівку, але вантажівка зупинила водія.  Потрапивши під колеса водій помер на місці. Автомобіль зупинився на ближчому ближчому дереві, а до території дитячого садка “Теремок” залишилось кілька метрів. От Вам і програма “БЕЗПЕЧНЕ МІСТО” в Мосціпансько-Кмітьовому форматі!

Про технічний стан авта та умови праці говорити непотрібно, тому ще все видно на фото:

Дякуючи випадку, більше ніхто не постраждав. Поліція веде розслідування.

Вкотре спостерігаємо за реакцією влади! Голова міста Мосціпан Й.М. з начальником ККП Кміть Б.І. мають зробити висновки про відповідність займаним посадам!  Кміть Б. є професійним водієм, але умови праці своїм працівникам створив  жахливі. Як сприймати пересічному громадянину той факт, що в професійній водійській сфері чиновник не може дати лад, а тут доводиться керувати цілою структурою з 87 підлеглими??? Але, як завжди, мерська особа нічого в цьому не  побачить і висновок зробить замовчуванням та  прикриванням факту гибелі працівника ККП.

ПРИНОСИМО СПІВЧУТТЯ РОДИЧАМ ЗАГИБЛОГО!!!

Джерело: Бучацький інформаційний портал

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...