Стартувала головна подія року у сфері охорони праці: щорічний Національний тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2017»


Стартувала головна подія року у сфері охорони праці: щорічний Національний тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2017»

3 березня 2017 року в Івано-Франківську стартувала головна подія року у сфері охорони праці та пожежної безпеки — щорічний Національний тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2017». З нагоди Всесвітнього дня охорони праці професійний журнал «Охорона праці і пожежна безпека» спільно з Видавничим домом «МЕДІА-ПРО» другий рік поспіль проводять серію ексклюзивних семінарів у найбільших містах України.

Близько 50 учасників відвідали семінар та ознайомилися з особливостями розвитку охорони праці в Україні, обговорили проблеми реформування та етапи його проведення, а також формування стратегії розвитку реформаційних новацій в галузі охорони праці.

Модератором заходу виступила Надія Глинська, начальник управління Виконавчої дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків і профзахворювань України в Івано-Франківській області, з темою «Нещасний випадок на підприємстві та соціальний захист потерпілого».

У програмі семінару були розглянуті й такі теми:
1. «Наука безпеки. Інновації у сфері ЗІЗ»  Максим Шостак, інженер відділу ЗІЗ компанії «3М Україна»
2. «Організація системи охорони праці на підприємстві ПАТ «Прикарпаттяобленерго» 
Ярослав Витвицький, директор з охорони праці ПАТ «Прикарпаттяобленерго».
3. «Громадський контроль охорони праці на підприємстві» — Володимир Могильовський, головний технічний інспектор Ради профспілок Івано-Франківськох області.
4. «Іноваційні рішення ЗІЗ» — Іван Боярчук, менеджер із продажів компанії «Восток-Сервіс».

Учасники семінару висунули пропозиції щодо реформування системи охорони праці в нашій країні, які буде проаналізовано організаторами Національного туру-марафону та подано на розгляд Держпраці України.

Співорганізаторами семінарів стали обласні об’єднання профспілок, територіальні органи Держпраці України, провідні вищі навчальні заклади.

Організатор заходів — редакція професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека» — щиро дякує всім учасникам семінарів за виявлену увагу й запрошує на наступні подібні семінари.

Уже 13 березня зустрічайте команду тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2017» у Львові.

Фото заходу »