Піротехніки ДСНС вилучають вибухонебезпечні предмети з вулиць Калинівки


Піротехніки ДСНС вилучають вибухонебезпечні предмети з вулиць Калинівки

«Піротехніки ДСНС спільно з представниками Нацполіції здійснюють подворовий обхід та виконують заявки від населення щодо вилучення вибухонебезпечних предметів» — повідомляє ДСНС.
Заходи з евакуації населення продовжуються. Евакуаційні та громадські організації роблять усе можливе, аби вивезти із небезпечної зони усіх, хто цього потребує, а особливо людей похилого віку, інвалідів, дітей у безпечні місця. З людьми працюють психологи ДСНС. У місцях розміщення евакуйованих організовано гаряче харчування та медичне забезпечення.

Нагадаємо, що 26 вересня близько 22:00 з’явилася інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міноборони поблизу м. Калинівка.

Евакуйовано понад 30 000 чоловік. Для перевезення населення залучено 71 транспортний засіб, 10 карет швидкої медичної допомоги. Інформації щодо загиблих внаслідок надзвичайної ситуації не зареєстровано. За оперативною інформацією травмовано 2 особи, які госпіталізовані до медичних закладів

У дошкільних та освітніх закладах, розташованих у зоні можливого ураження, призупинено навчання та закрито рух всіх видів транспорту

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

27 вересня увечері на 8 поверсі Інституту харчових технологій, що по вулиці Володимирській, 72, сталася пожежа. Полум’я зайнялося в одній із лабораторій. Стовп диму було видно за кілька кілометрів.

Після отримання інформації про займання до місця виклику виїхав пожежно-рятувальний загін. Пожежу було локалізовано на площі 30 кв.м, а о 20:10 ліквідовано.

За попередньою інформацією, врятовано одну людину — професора 1948 року народження.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань