Оприлюднено проект змін до Порядку здійснення державного гірничого нагляду


Оприлюднено проект змін до Порядку здійснення державного гірничого нагляду

Державною службою України з питань праці оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку здійснення державного гірничого нагляду».

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку здійснення державного гірничого нагляду» розроблений відповідно до статті 10 Гірничого закону України та статті 63 Кодексу України про надра, а також у зв’язку із втратою актуальності чинного Положення про порядок здійснення державного гірничого нагляду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.1995 № 134.

Відповідно до цього, виникла необхідність регламентації: порядку проведення планових та позапланових перевірок; визначення актуалізованого переліку основних питань, які підлягають перевірці, питань у сфері державного гірничого нагляду, що погоджуються Держпраці, а також перелік дозвільних та технічних документів, які надаються Держпраці.

Проект акта конкретизує перелік основних заходів державного гірничого нагляду, а також порядок їх проведення у відповідності до Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та внесених змін до нього.

Проект постанови

Проект  Порядку здійснення державного гірничого нагляду 

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Перелік що додається

Матеріали до теми


Внесено зміни до переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання
Кабінет Міністрів України вніс зміни до переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та ...
Президент України підписав Закон № 3621-IX, який, зокрема, врегульовує механізм психологічної підтримки
Закон № 3621-IX передбачає: Затвердження порядку психологічного забезпечення військовослужбовців Кабінетом Міністрів. Надання психологічної допомоги комбатантам з використанням психологічних служб військових ...